Winkel

  • Deze training is gemaakt voor (jong) volwassenen met ASS, of diegene die zich herkent in kenmerken van autisme. Deze training geeft naast de nodige theorie, concrete tips en handvatten om beter om te gaan met (over) prikkeling op het werk en/of in sociale omgaan met anderen. In deze online training nodigen we je uit om te onderzoeken wat voor jou werkt in je dagelijkse leven. Aan de hand van oefeningen/ vragen leer je om meer zelfvertrouwen te krijgen, waardoor je meer plezier en voldoening zult hebben op je werk.
  • Je wilt graag het goede doen als je bezig bent met begeleiden en/of verzorgen van clienten, toch komt het regelmatig voor dat je tegen incidenten en confrontaties aan loopt op de werkvloer. Agressie binnen de zorgsector is een complex en uitdagend probleem dat steeds vaker voorkomt. Zorgverleners worden regelmatig geconfronteerd met verbale en zelfs fysieke agressie van patiënten, familieleden of zelfs collega's. Het is van groot belang dat zorgverleners zich bewust zijn van de impact van agressie op hun eigen welzijn en dat ze beschikken over de nodige vaardigheden en strategieën om hier effectief mee om te gaan. Deze training zal een overzicht bieden van de problematiek rondom agressie in de zorg en de belangrijkste aspecten van het omgaan met agressie belichten.
  • Welkom bij de training “Emoties de baas”. Deze training is ontworpen om je te helpen een beter begrip te krijgen van emoties en technieken aan te leren om ze effectief te beheersen. Emotionele intelligentie speelt een cruciale rol in zowel persoonlijk als professioneel succes. Door te leren hoe je je eigen emoties kunt begrijpen en beheersen, kun je betere relaties opbouwen en meer veerkrachtig reageren op uitdagende situaties.
  • Het persoonlijk kadaster gaat over het eren en bewaken van je persoonlijke grenzen. In deze training leer je als zorgprofessional het belang van het stellen van grenzen en hoe je ze kunt toepassen. Je krijgt inzicht in hoe je jouw grenzen kunt herkennen en hoe je tijdig gehoor kunt geven aan je behoeften hierin. Dit helpt je in je persoonlijke groei en bij het behouden van je energiebalans, zodat je als zorgprofessional langer beschikbaar en inzetbaar blijft. Het is zonde als je jouw passie voor het werken in de zorg moet opgeven omdat je niet voldoende je grenzen kunt aangeven. Het onvoldoende bewaken van je grenzen is een van de grootste veroorzakers van burn-outklachten in de zorg- en welzijnssector. Het zorghart bij zorgprofessionals maakt je verantwoordelijk en moedigt je aan om hulp te bieden waar dat nodig is, zelfs als dit ten koste gaat van je eigen energie en gezondheid.
  • Welkom bij de e-learning "Huh, Help een conflict?" Ja, inderdaad, een training over een gedachte die ons allen wel eens door het hoofd is geschoten en zal schieten. Je krijgt ineens en voor je gevoel uit het niets een sneer van een collega en je denkt wat heb ik nou weer verkeerd gedaan? Of je denkt Huh waarom snapt hij het nou niet? Het is helemaal niet erg om af en toe eens flink te balen of verbaasd te reageren over iets wat je overkomt. Het kan echter wel prettig zijn om te leren hoe je hier beter mee om zou kunnen gaan.
  • Welkom! Het is met enorm veel enthousiasme dat ik jullie vandaag mag verwelkomen bij deze training motiverende gespreksvoering voor zorgmedewerkers. Jullie hebben ervoor gekozen om hier te zijn, om jullie vaardigheden op het gebied van communicatie en motivatie naar een hoger niveau te tillen. En dat is een bewonderenswaardige beslissing. Want in de zorgsector hebben we dagelijks te maken met uitdagingen en complexe situaties, waarin onze gespreksvaardigheden van cruciaal belang zijn.
  • In deze e-learning voor Zorgprofessionals” Natuurlijk Leiderschap over je eigen lichaam en geest” gaan we terug naar de basis. We gaan kijken naar onszelf, naar onze kern, onze basis Natuurlijk Leiderschap begint bij jezelf. Zorgen voor jezelf, is een teken van zelfrespect. Je kunt geen grote dingen op je werk doen als je je niet goed voelt. Natuurlijke leiders eten goed, sporten, en nemen tijd voor ontspanning en zorgen goed voor hun lichaam en geest. Kwalitatief goede zorg dragen voor anderen kan je alleen als je fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel op een hoog niveau kan presteren.
  • Welkom! Terwijl je druk bezig bent met het verlenen van de beste zorg aan je cliënten, is het soms ook belangrijk om even stil te staan bij jezelf. Want laten we eerlijk zijn, wie zorgt er eigenlijk voor jou? Precies, jijzelf! En daar komen de kernkwadranten om de hoek kijken. Misschien denk je nu: “Kernkwatranen? Klinkt als iets wat ik tijdens een huilbui krijg!” Maar maak je geen zorgen, het heeft niets met tranen te maken. In tegendeel, het is juist een leuke en ludieke manier om jezelf beter te leren kennen.
  • In deze training leer je wat positief egoïsme is en wat het voor je kan betekenen om iets meer vanuit het gedachtengoed ervan te leven. Het gedachtengoed van positief egoïsme is dat wanneer jij beter voor jezelf zorgt, en jezelf meer op 1 zet, je duurzamer inzetbaar blijft en beter voor anderen kan blijven zorgen.
    • Sprekers: Rebecca van Dooren, Maurice van Dooren en Gert-Jan Hilbrink
    • Datum: Donderdag 15 augustus 2024
      Tijden: 13.00-15.00 uur
    • Locatie: Heel
    • Sprekers: Rebecca van Dooren, Maurice van Dooren en Gert-Jan Hilbrink
    • Datum: Donderdag 27 juni 2024
    • Tijden: 15.00-17.00 uur
    • Locatie: Heel
    • Sprekers: Rebecca van Dooren, Maurice van Dooren en Gert-Jan Hilbrink
    • Datum: Donderdag 29 augustus 2024
    • Tijden: 15.00-17.00 uur
    • Locatie: Heel

Titel

Ga naar de bovenkant